Vi har stort fokus på at sikre hurtig levering, og tilbyder lige nu følgende leveringstider:
Luft/vand varmepumpe: Ca 1 uge - Jordvarme: Ca 1 uge. Enkelte størrelser dog med hurtigere levering
 • lille varmepumpe

Varmepumpe luft til vand

Vedvarende energi fra luften

 

Den energivenlige varmeløsning, der sikrer effektiv udnyttelse af varmeenergien, giver dig varme i huset og varmt vand året rundt. Selv på de kolde frostramte dage er du sikker på, at der er lunt og godt inden døre. Og så kan den energibesparende varmepumpe ses på din varmeregning! 

En varmepumpe fra DVI Energi er ikke en hyldevare, men en løsning, der skræddersyes til din bolig og dit behov. Den gode rådgivning fra fagfolk er en forudsætning for, at du får den rigtige løsning. Derfor begynder din beslutning altid med en samtale med én af vores forhandlere.

6 års garanti

En varmepumpe fra DVI Energi er produceret i gode og holdbare komponenter, der er udviklet specielt til det danske klima. Varmepumpens runde design gør den både æstetisk og ekstrem støjsvag, da den i forvejen lave lyd der afgives, ryger op i luften i stedet for på langs.

DVI Energis varmepumpe er forsynet med en intelligent styring, der automatisk indstiller sig på den optimale og mest energiøkonomiske drift. Som standard regulerer vores varmepumpe temperaturen automatisk i forhold til udetemperaturen, hvorimod det varme vand holdes ved en konstant temperatur. Natsænkningsfunktionen og ugeplan for varme og vand sikrer et minimalt strømforbrug. Du kan også tage styringen over din varme med smartcontrol

En varmepumpe fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt. Derfor giver vi naturligvis 6 års garanti. Det eneste du skal gøre, er at få et årligt eftersyn af din varmepumpe, så du er sikker på, den altid kører optimalt.

 • Dansk håndværk & design


  Varmepumpe fra DVI Energi udvikles, designes og produceres i Nordjylland.

  Varmepumperne er udviklet specielt til det danske klima, der stiller store krav til materialevalg.

  Varmepumpe beklædt med kvalitetskabinet, der er fremstillet i saltvandsbestandigt aluminium, som er affedtet, primet og lakeret. Dette er den mest holdbare løsning også til kystnære områder. 

 • dvi varmepumpe
 • Landsdækkende rådgivning og service

  Vi har forhandlere i hele Danmark, så der er kort vej til gode råd og service.

  Alle vores varmepumpe forhandlere og serviceteknkere undervises løbende hos DVI Energi, så de altid er klædt på til at give dig den rigtige rådgivning, installation og service.

  Det er din garanti for, at du undgår fejlkøb, forkert installation og dyre servicebesøg

  Find en forhandler

 • Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

 • Sådan fungerer en varmepumpe

   

  Luft til vand varmepumpe udnytter varmen i udeluften og genbruger den til at opvarme både boligen og brugsvandet. En varmepumpe har evnen til at overføre energi fra et lavt temperaturniveau til et højt gør, at den selv ved minus 20 grader kan udnytte luften som energikilde til opvarmning af bolig og vand.
   

  Læs mere her

 • varmepumpe løsning
Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler