• VARMEPUMPER FRA DVI ENERGI
  Dansk håndværk & design

 • Bliv kontaktet finansiering af varmepumpe
 • lille varmepumpe

Varmepumpe luft til vand

Vedvarende energi fra luften

 

Den energivenlige varmeløsning, der sikrer effektiv udnyttelse af varmeenergien, giver dig varme i huset og varmt vand året rundt. Selv på de kolde frostramte dage er du sikker på, at der er lunt og godt inden døre. Og så kan den energibesparende varmepumpe ses på din varmeregning! 

En varmepumpe fra DVI Energi er ikke en hyldevare, men en løsning, der skræddersyes til din bolig og dit behov. Den gode rådgivning fra fagfolk er en forudsætning for, at du får den rigtige løsning. Derfor begynder din beslutning altid med en samtale med én af vores forhandlere.

 • Sådan fungerer en varmepumpe

   

  Luft til vand varmepumpe udnytter varmen i udeluften og genbruger den til at opvarme både boligen og brugsvandet. En varmepumpe har evnen til at overføre energi fra et lavt temperaturniveau til et højt gør, at den selv ved minus 20 grader kan udnytte luften som energikilde til opvarmning af bolig og vand.
   

  Download tegninger og tekniske beskrivelser

 • varmepumpe løsning
En intelligent måde at tænke opvarmning på


DVI’s varmepumpe er forsynet med en intelligent styring, der automatisk indstiller sig på den optimale og mest energiøkonomiske drift.

Som standard regulerer vores varmepumpe temperaturen automatisk i forhold til udetemperaturen, hvorimod det varme vand holdes ved en konstant temperatur. Natsænkningsfunktionen og ugeplan for varme og vand sikrer et minimalt strømforbrug.

Vores varmepumpe kan desuden kombineres med solvarme eller solceller. Kombinationen sikrer dig det lavest mulige elforbrug til opvarmning – og dermed reduceres udledningen af CO2 yderligere.

 • Tag styringen over varmen

   

  Med DVI varmepumpe Smart Control har du adgang til dit anlæg overalt via smartphone, tablet og computer.

  Du kan styre temperaturen, når du er i sommerhuset, så du sparer på varmen, mens du er bortrejst, men kommer hjem til en varm bolig.

  Du kan styre både rumtemperatur og varmt vand samt alle andre indstillinger, præcis som stod du ved siden af varmepumpe anlægget.

  Klik her for at åbne Smart Control

 • varmepumpe med app
 • kontakt os om varmepumpe til privat
 • Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Vælg en unik varmepumpe

Hos DVI Energi har vi mere end 35 års ekspertise med udvikling af varmepumpeløsninger af højeste kvalitet fra vedvarende energikilder.
- og det kan ses.

 

Ekstrem støjsvag

Takket være pumpens unikke, runde design sikrer dette, at den i forvejen lave lyd der afgives, ryger op i luften i stedet for på langs. Ligeledes sidder kompressoren i bunden af denne varmepumpe, hvilket sikrer, at støjen fra kompressoren ryger direkte ned i jorden. Dermed kan du nyde at sidde ude i haven uden at skulle tænke på støjgener.

For yderligere at begrænse støjen er ventilatoren forsynet med variabel hastighed. Indedelen har ligeledes et meget lav lydtryksniveau, da den kun indeholder cirkulationspumper og andre næsten lydløse komponenter.

 

I top hos Energistyrelsen

DVI’s varmepumpe ligger i top på Energistyrelsens liste over de mest energieffektive varmepumper på det danske marked.
Vores varmepumpe overholder alle lovkrav, og deres ydelse og effektivitet er bekræftet af et uafhængigt testlaboratorium.

Se Energistyrelsens varmepumpeliste

 • dvi varmepumpe
 • Dansk håndværk & design


  Varmepumpe fra DVI Energi udvikles, designes og produceres i Nordjylland af danske håndværkere og specialister.

  Varmepumperne er udviklet specielt til det danske klima, der stiller store krav til materialevalg.

  Varmepumpe beklædt med kvalitetskabinet, der er fremstillet i saltvandsbestandigt aluminium, som er affedtet, primet og lakeret. Dette er den mest holdbare løsning også til kystnære områder. 

 
Kvalitet med garanti


En varmepumpe fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt. Derfor giver vi naturligvis 5 års garanti. 

Det eneste du skal gøre, er at få et årligt eftersyn af din varmepumpe, så du er sikker på, den altid kører optimalt.

garanti på varmepumpe
 • varmepumpe service
 • Landsdækkende rådgivning og service

  Vi har forhandlere i hele Danmark, så der er kort vej til gode råd og service.

  Alle vores varmepumpe forhandlere og serviceteknikere undervises løbende hos DVI Energi, så de altid er klædt på til at give dig den rigtige rådgivning, installation og service.

  Det er din garanti for, at du undgår fejlkøb, forkerte installation og dyre servicebesøg. 


  Find en forhandler

 • Fri for bakterier

  DVI’s varmepumpe har et unikt varmtvandssystem. Varmepumpen indeholder ikke en traditionel varmtvandsbeholder, som giver risiko for de sundhedsskadelige legionellabakterier. I stedet er varmepumpen forsynet med en gennemstrømsvarmeveksler, som først opvarmer vandet, når det forbruges.

  På den måde er du sikker på, at du altid har friskt, varmt vand.

 • bakteriefri varmepumpe

Pladsbesparende varmepumpe indenfor

Anlægget har en indbygget akkumuleringstank på 250- 300 l. Det gør montagen let og enkel, og du skal ikke afsætte ekstra plads til eksterne tanke, pumper og rørføring i din bolig.

 

Du bestemmer, hvor den skal stå

Det bløde og runde design betyder, at vores varmepumpe let kan falde i et med omgivelserne i din have. Skulle du alligevel ikke være tilfreds med udseendet, har du endda mulighed for at sætte den bag en busk, eftersom du selv vælger, hvor du vil have din varmepumpe til at stå.

Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler