DVI Varmepumpe _11

Gør verden endnu grønnere.

Propanvarmepumpe til effektiv opvarmning.

Her kombineres fordelene fra den traditionelle luft/vand varmepumpe med brugen af propan (R290) - et miljøvenligt og naturligt kølemiddel. Med en fremløbstemperatur på op til 70 °C samt varmepumpedrift ned til -20 °C er propanvarmepumpen ikke kun grønnere, den er også vores mest energieffektive løsning til dato. 

DVI Varmepumpe _11

Gør verden endnu grønnere.

Propanvarmepumpe til effektiv opvarmning.

Her kombineres fordelene fra den traditionelle luft/vand varmepumpe med brugen af propan (R290) - et miljøvenligt og naturligt kølemiddel. Med en fremløbstemperatur på op til 70 °C samt varmepumpedrift ned til -20 °C er propanvarmepumpen ikke kun grønnere, den er også vores mest energieffektive løsning til dato. 

Farvel til syntetiske kølemidler.

Hej til grøn energi.

Propanvarmepumper er ekstremt klimavenlige og er potentielt dit største personlige bidrag til den grønne omstilling.

Hos DVI Energi er vi eksperter i at producere højeffektive luft/vand varmepumper, og søger aktivt at være på forkant med nye, grønne løsninger.

Som noget nyt introducerer vi derfor en model, der benytter sig af det naturlige kølemiddel propan (R290), som ikke belaster miljøet på samme måde, som syntetiske kølemidler ellers gør. Propan anvendes også som kølemiddel til bl.a. centralklimaanlæg og køleskabe. 

Propanvarmepumpen er dog stadig af typen luft-til-vand – det vil sige, at den udnytter naturens egen energi og omdanner den til varme, du kan bruge i dit hjem og til dit vand. DVI's propanvarmepumpe giver dig altså alle fordelene ved en traditionel luft-til-vand varmepumpe, samtidig med at den anvender det mest miljøvenlige kølemiddel. En løsning som giver dig besparelser og endnu grønnere samvittighed. 

Hvad kan du spare med en propanvarmepumpe?

Generelt siger man, at der er 50 % at spare på regningen, når man overgår til en grønnere energiløsning som jordvarme eller varmepumper.

Men det kan være svært at lave en præcis beregning uden en egentlig besigtigelse af dit hjems faciliteter og et indblik i dit nuværende forbrug.

Ønsker du en konkret udregning, eller skal vi skræddersy en løsning til netop din bolig? Så kontakt en af vores dygtige forhandlere, eller brug kontaktformularen her.

Bliv kontaktet.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. en propanvarmepumpe.

Fordele ved propan som kølemiddel i varmepumper.

Propan er modsat konventionelle kølemidler ikke en drivhusgas, men derimod et naturligt kølemiddel. Kølemidlet har en meget lav GWP-faktor (Global Warming Potential). En GWP-faktor svarer til, hvor mange CO2-ækvivalenter det udleder ved lækage.

Propan har en GWP-faktor på 3, hvilket gør DVI Energis varmepumpe til en grønnere løsning end mange andre varmepumper på markedet.

Udover de miljømæssige kvaliteter har DVI Energis propanvarmepumpe også den fordel, at den kan producere en høj fremløbstemperatur på 70°C.

Alle vores varmepumper er udviklet, så de støjer minimalt, har en lang holdbarhed og ikke mindst et flot og æstetisk design, der passer til de moderne hjem.

Placer propanvarmepumpen præcis, hvor du vil.

DVI Placering af varmepumpe

Og nyd lyden af stilhed.

Vores varmepumper er designet til, at du frit kan vælge, hvor på din grund, pumpen skal placeres. Det betyder, at du ikke længere er nødt til at installere udedelen på husets ydermur, og at du i stedet kan rykke varmepumpen ud i haven, hvor den ikke forstyrrer hjemmets æstetik.

Der er selvfølgelig nogle regler for placering og støj i forhold til naboskel, der skal overholdes. Derfor har vi udviklet et interaktivt værktøj, som kan hjælpe dig til at se, hvor på din grund, du kan placere din nye propanvarmepumpe.

Hvad kan du forvente af
din DVI propanvarmepumpe?

Produkter fra DVI er grundlæggende anderledes end andre på markedet. Vores propanvarmepumpe er ingen undtagelse. 4 gode grunde til at vælge en DVI propanvarmepumpe:

  • Varmepumpen har fuldt modulerende driftsområde, hvilket sikrer en trinløs og mere præcis regulering mellem 10-100% ydelse.

  • Varmepumpen kan producere en høj fremløbstemperatur (op til 70° C) til husets varmeanlæg. Dette er særligt relevant for dig, hvis du bor i et ældre hus.

  • Varmepumpen giver dig op til 20 kW ydelse. Den høje ydelse gør, at selv vores mindste varmepumpe kan opvarme et stort hus.

  • Varmepumpens kølekreds, som producerer varmen, sikrer varmepumpedrift ned til -20° C, hvor mange andre varmepumper stopper ved -10° C.

Læs også.

Plaene+Med+Hus M├©Rkere

Grøn energi i din græsplæne.

Er jordvarme mere dig?
Udforsk jordvarme
Varmepumpe blæser

Hemmeligheden bag stilheden.

Sådan har vi bragt støjniveauet i pumperne til et absolut minimum.
Læs hvordan vi gør

Grøn energi. Grøn økonomi.

Tilskud til grøn energi (1)

En god investering. Nu. Og i fremtiden.

At udskifte gamle brændselsanlæg eller gasfyr til en grønnere varmeløsning er ikke uden omkostninger. Til gengæld er det en investering, der betaler sig på den lange bane. Hvert år kan du potentielt spare tusindevis af kroner på energiforbrug og udgifter til opvarmning af vand og bolig ved overgang til en bæredygtig løsning.

Igennem os har du også mulighed for at gøre brug af forskellige finansieringsmuligheder, der kan gøre investeringen mere overskuelig nu-og-her.