APP+Paa+Mobiltelefon Smart+Control Feathered2

DVI SmartControl.

Kontrollér din varme som aldrig før.

Før i tiden skulle man stå foran varmepumpen, når temperaturen skulle indstilles, og når der skulle fejldiagnosticeres, men sådan er det ikke længere. Vi har nemlig lyttet til vores kunder og gjort styringen af varmepumper lidt mere smart.

APP+Paa+Mobiltelefon Smart+Control Feathered2

DVI SmartControl.

Kontrollér din varme som aldrig før.

Før i tiden skulle man stå foran varmepumpen, når temperaturen skulle indstilles, og når der skulle fejldiagnosticeres, men sådan er det ikke længere. Vi har nemlig lyttet til vores kunder og gjort styringen af varmepumper lidt mere smart.

Det har aldrig været så nemt.

At få det så rart.

Elektronik og teknologi er under konstant udvikling, og i Danmark er vi blandt de bedste til at følge med tidens krav og tage åbent imod de muligheder, der kan gøre, at vores hverdag bliver lidt nemmere.

Når du investerer i en luft/vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg til dit hjem fra DVI, har du derfor mulighed for at tilkøbe vores SmartControl - et digitalt fjernstyringssystem, der gør det let og ligetil at indstille din varmepumpe.

Med SmartControl kan du styre din varmepumpes temperatur, natsænkning, ferietilstand og brugsvand direkte fra din computer eller smartenhed. Du behøver altså ikke at stå foran varmepumpens indedel, når der skal justeringer til. 

Det gør det lettere for dig at kontrollere det generelle energiforbrug i hjemmet - både når du opholder dig på matriklen, og når du er ude af huset.

Spar penge og tid med SmartControl til diagnosticering og regulering af din varmepumpe.

Hvis du skulle få et problem eller har spørgsmål til din varmepumpe, kan du kontakte specialisterne hos DVI Energi, som online via din SmartControl kan diagnosticere og regulere alle funktioner på din varmepumpe – det kan spare dyre og unødvendige montørbesøg.

Altid lige ved hånden. Både styring og hjælp fra en fagkyndig. 

Søg om tilskud til grøn energi

Smart, ik’?

Hvis der mod forventning opstår driftsforstyrrelser på din varmepumpe, får du automatisk besked på din enhed. Og via din SmartControl enhed, har vi mulighed for at supportere dig på afstand. 

Specialisterne i DVI´s kundeservice kan løse de fleste fejlmeldinger via fjernkontrol, så du slipper for lange ventetider, teknikerbesøg og regninger på kørselspenge. 

Du kan bestille SmartControl enheden med din nye DVI varmepumpe eller få den eftermonteret via en autoriseret DVI forhandler. Kontakt DVI direkte eller find en af vores forhandlere. 

Gør livet lidt lettere.
Og styringen meget smartere.

Vores SmartControl kan anvendes til både vores jordvarme og luft/vand varmepumpe.

Når du køber fjernstyringsenheden med fra start, sørger installatøren for at sætte systemet op, så det er konfigureret med dit personlige anlæg. 

Helt konkret består SmartControl nemlig af en boks, som tilsluttes pumpesystemet. Denne kan bestilles med din nye DVI varmepumpe eller eftermonteres af din lokale DVI-forhandler. 

Dertil skal du tegne et abonnement, hvor du får et online login til vores hjemmeside, som herefter giver dig adgang til de forskellige indstillinger.

Abonnementet koster blot 469 kroner om året - men tilkøber du en serviceaftale, får du abonnementet til SmartControl med gratis.

Det må gerne være smart.

Har du allerede en varmepumpe fra DVI, eller overvejer du at investere i en bæredygtig varmekilde til dit hjem? Uanset hvad, har du altid mulighed for at vælge SmartControl til.

Bliv kontaktet af en DVI-ekspert.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om SmartControl.

Spar endnu flere penge med PrisOptimering til din SmartControl.

PrisOptimering er en helt ny feature og software til din SmartControl, der gør smartstyringen af din varmepumpe endnu smartere.

Denne innovative teknologi gør det nemlig muligt for dig, at indstille din varmepumpe til at tage hensyn til elprisen. Helt konkret får du med PrisOptimering mulighed for: 

  • at indstille din varmepumpe til at køre mindst muligt, når elprisen er på sit højeste
  • at lade softwaren beregne, hvor lange driftspauser din varmepumpe kan holde, uden at du skal gå på kompromis med varmekomforten i dit hjem
  • at få en endnu mere detaljeret indsigt i, hvornår din varmepumpe har kørt, og hvor meget driften har kostet i kroner og øre.

Med andre ord får du med PrisOptimering til din SmartControl endnu mere kontrol over dine energiomkostninger, så du kan opleve en mere økonomisk og komfortabel hverdag.

En verden i forandring.

DVI Varmepumpe _9

På forkant med teknologien.

Hos DVI Energi lytter vi til vores kunders behov og bruger deres input i vores udviklings- og designprocesser. Verden forandrer sig konstant, og det samme gør de ønsker, boligejerne har til systemer og andre enheder i deres hjem. Det skal være slut med besvær og upraktiske løsninger. Derfor har vi udviklet SmartControl.

Med SmartControl kan du fjernstyre dit varme direkte fra din computer eller smartenhed. Alt, det kræver, er, at du logger ind på din konto, og så er alle justerbare funktioner ellers tilgængelige.