DVI_produktion_1

Hold din pumpe i topform.

Service af varmepumper.

Undgå ubehagelige overraskelser og uforudsete regninger, når din varmepumpe serviceres med jævne mellemrum.

DVI_produktion_1

Hold din pumpe i topform.

Service af varmepumper.

Undgå ubehagelige overraskelser og uforudsete regninger, når din varmepumpe serviceres med jævne mellemrum.

Fordele ved en serviceaftale.

Med en serviceaftale forlænger du din varmepumpes levetid, samtidig med at du minimerer chancerne for driftsproblemer og lav effektivitet.

Når du tegner en serviceaftale, sørger vores serviceteknikere for det årlige eftersyn, ligesom de står til rådighed for tilkald hele året rundt.

Ved det årlige eftersyn bliver din varmepumpe inspiceret, så al mekanik og de indre dele får en grundig gennemgang. Servicen indebærer også kontrol af pumpens fordamper og kondensator, ligesom alle indvendige filtre og komponenter bliver tjekket, renset og smurte.

Desuden tjekkes anlægget for, om der er eventuelle lækager af kølemiddel, og om det skal indstilles på ny efter grønne standarder.

På den måde er en serviceaftale med til at holde systemet i topform og sikre, at der ikke er opstået væsentlige fejl og mangler, der kan have indflydelse på drift, holdbarhed og økonomi.

Indgå en serviceaftale i dag.

Dansk produceret varmepumpe

Kyndig service lige ved hånden. 

For at kunne imødekomme alle vores kunders behov for hurtig og kompetent hjælp, har vi overdraget al service og reparation af varmepumper til Gastech.

Gastech er en større landsdækkende virksomhed med mange års erfaring inden for service af varmeanlæg, og i dag sidder flere af vores egne tidligere DVI-kollegaer klar ved telefonerne, så du kan forvente den samme gode service som altid.

Alle garantisager skal fortsat indmeldes til DVI Energi.

Lovpligtigt årligt eftersyn.

Det er lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe én gang om året. Og det er der god grund til:

1. Det årlige eftersyn sikrer en optimal ydeevne og energieffektivitet.

2. Eftersynet forlænger varmepumpens levetid ved at sikre, at den fungerer optimalt og effektivt. 

3. Risikoen for lækager, kritiske fejl og farlige situationer mindskes, når en professionel servicetekniker identificerer eventuelle problemer i tide.

4. Det årlige eftersyn er et krav fra de fleste varmepumpeproducenter for at opretholde garantien og for at overholde de gældende regler og bestemmelser, der er på energi- og miljøområdet.

En energieffektiv løsning. Nu og i fremtiden.

Vil du være sikker på, at din varmekilde altid yder sit bedste, og at den holder i mange år frem? Så skriv dig op til en serviceaftale. Når du vælger bestil serviceaftale, og udfylder formularen, accepterer du samtidig at blive kontaktet af vores servicepartner Gastech.

Har du allerede oprettet en serviceaftale hos en DVI forhandler, så kan du registrere denne i formularen. 

Serviceaftale.

Her kan du bestille en serviceaftale eller registrere en allerede oprettet serviceaftale.

Læs også.

DVI Varmepumpe _5

Den ultimative frihed.

Placer din DVI pumpe hvor som helst på din grund.
Prøv støjberegneren her
Spørgsmål til grøn energi

Ekstra tryghed.

Forlæng din garantiperiode med 2 år.
Tryghedsgaranti

Landsdækkende service.

Dansk produceret varmepumpe (2)

Hurtig respons.

Gastech har servicemontører over hele landet. Det betyder, at de kan komme hurtigt, hvis du pludselig står uden varme, eller der opstår andre driftsforstyrrelser på dit anlæg.

En serviceaftale med Gastech tegnes for ét år ad gangen og koster fra 2.700 kroner om året. I aftalen får du ét lovpligtigt eftersyn i perioden, frie tilkald samt grøn optimering af pumpen.