Cases 5

Case.

Vi sparer tid, plads og penge.

Efter flere år med oliefyr og dernæst træpillefyr besluttede Jeppe, at det skulle være nok med alt det “døj.” De skulle have en grøn varmeløsning, der gjorde hverdagen lidt nemmere. Og det fik de med DVI.

Cases 5

Case.

Vi sparer tid, plads og penge.

Efter flere år med oliefyr og dernæst træpillefyr besluttede Jeppe, at det skulle være nok med alt det “døj.” De skulle have en grøn varmeløsning, der gjorde hverdagen lidt nemmere. Og det fik de med DVI.

I maj fik Jeppe installeret en DVI luft-til-vand-varmepumpe i sit hjem i Sdr. Saltum.

Til glæde for ham, kæresten Lene og deres to døtre.

"Det skønne ved det er altså bare, at vi ikke skal gøre noget. Det lyder meget banalt, men vi skal jo ikke gøre noget. Vi sidder bare og nyder varmen," siger Jeppe om glæden ved at have skiftet træpillefyret ud med en varmepumpe.

Valgte DVI over andre løsninger.

Idéen om en varmepumpe fra DVI kom ikke fra fremmede, da Jeppes storebror allerede havde et jordvarmeanlæg og forældrene en luft-til-vand varmepumpe. Forældrene har haft deres varmepumpe i de sidste syv år uden problemer, hvorfor det gav mening for Jeppe og familien at vælge DVI.

Jeppe havde fået tilbud på andre installationer, men han valgte i sidste ende at holde fast i indskydelsen om DVI:

"Det der med, at det hele er indbygget i én kasse, det synes jeg er rigtig fedt. Altså, det ser pænt ud. Det ligner jo bare et stort køleskab," fortæller Jeppe i sin beskrivelse af varmepumpens indedel.

Mere plads på kort tid.

Det er ikke til at undgå at høre Jeppes tilfredshed med varmepumpen, DVI og den service, han har fået gennem forhandleren Flemming fra Skinbjerg Varmeteknik:

"Jeg er rigtig glad for den måde, Flemming har fået det lavet derude. Nu kan vi bruge rummet til noget andet og mere, end vi kunne før. Det er super skønt. De kom tirsdag morgen, og så var de færdig onsdag eftermiddag," siger Jeppe om installationen.

Pumpen er klogere end dig selv.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Jeppe har bemærket den selvregulerende varme, svarer han:

"Det er jo også en af fordelene, og det skal man lige vende sig til, for pumpen er jo klogere end en selv. Det er en træls erklæring, men det er den jo," siger Jeppe med et grin og forklarer:

"Den finder selv ud af, om den skal skrue op. Du sætter den på et x-antal grader, men bliver der så pludselig koldt, så hæver den jo bare temperaturen. Det er altså bare nemt."

Mindre varmeforbrug - men andre fordele betyder mere.

"Vi bruger ikke ret meget i varme - kun 20 kWh om dagen, nu hvor det også har været koldt. Det er omkring 23-25 kroner for at varme 240 m2 op. Det synes jeg ikke er galt," fortæller Jeppe om varmeforbruget.

Det er dog ikke det mindre forbrug, Jeppe ser som den primære fordel:

"Vi har ikke købt det her anlæg på grund af besparelsen. Vi har købt det for at få noget mere tid og plads og for at blive en lille smule grønne."

En paddehat, som skubber luften op i stilhed.

Jeppe mener også, at varmepumpens design og specifikationer har betydet en del. Foruden
at nævne, at 'paddehattens' farve passer til garagen, tilføjer han:

"Så kan jeg rigtig godt lide det med, at den skubber luften op, i stedet for det kommer ud i siderne. Også når du går forbi den - du hører den næsten ikke."

Jeppe forklarer yderligere, at han ikke mener, DVI får nok anerkendelse:

"Når det virker, så skal man også huske at fortælle det. Jeg synes, det er en skam for DVI (ikke at få mere omtale red.), for de har rent faktisk et godt produkt. Et godt produkt og et pænt produkt."

Lidt mere plads. Lidt grønnere. Lidt lokalt.

Jeppe opsamler fordelene:

"Vi kunne få det meget nemmere, vi ville spare noget tid, vi ville få en masse plads herude - og med DVI kunne vi også være lidt lokale. Og så bliver vi selv lidt mere grønne."

En tilfreds Jeppe nævner flere gange ordet magelighed til at beskrive den værdi, familiens
DVI varmepumpe har skabt.

Overvejer du en grøn varmeløsning?

Gør som Jeppe, og få frigivet tid og ressourcer, når du skifter dit brændselsanlæg ud med en brugervenlig og energieffektiv pumpe fra DVI.

Send os dine spørgsmål, og indtast dine kontaktoplysninger i formularen - så kan vi sammen finde den rigtige løsning til dig.

Bliv kontaktet.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om mine muligheder.

Læs også.

Cases 4

Case.

Drømmer du om at udskifte gasanlægget?

Gør som Jes og Sascha, og skift det ressourcekrævende anlæg ud med en brugervenlig og energieffektiv varmepumpeløsning.
Læs historien
Cases 4

Case.

Drømmer du om at udskifte gasanlægget?

Gør som Jes og Sascha, og skift det ressourcekrævende anlæg ud med en brugervenlig og energieffektiv varmepumpeløsning.
Læs historien
Varmepumpe Bright Green

Blog.

10 gode grunde til at vælge DVI.
Læs her
Kontakt DVI (1)

Støt lokalt.

Mere end 200 forhandlere at vælge imellem.
Find din lokale forhandler

Ingen støj. Ingen døj.

DVI Privat Godthaab Billed30

Vil du også have det lidt nemmere?

Vores varmepumper er udviklet med brugerne for øje. De skal være så lette og intuitive at anvende som muligt, så du ikke skal bruge tid og ressourcer på hele tiden at holde dit anlæg kørende.

Skal det være endnu mere nemt for dig, kan du vælge at tilkøbe vores SmartControl. På den måde kan du indstille alle pumpens funktioner direkte fra din computer eller smartphone. Nemmere bliver det ikke.