Vi har stort fokus på at sikre hurtig levering, og tilbyder lige nu følgende leveringstider:
Luft/vand varmepumpe: Ca 2 uger - Jordvarme: Ca 2 uger. Enkelte størrelser dog med hurtigere levering

Simpel og bæredygtig varme, skal være med til at sælge huset i Ferslev

Per og Annelise fra Ferslev fik i november 2019 en DVI luft-til-vand-varmepumpe med ønsket om at gøre deres hjem ekstra attraktivt forud for et kommende salg i det nye år:

Kompliceret varmeanlæg, bygget i flere etaper

I 2001 overtog Per og Annelise deres ejendom med 5 tønder land, på daværende tidspunkt var eneste varmekilde et oliefyr: ”Oliefyret fik vi ret hurtigt kombineret med et relativt stort solvarmeanlæg og et fastbrændselsfyr – på denne måde havde vi billig varme i mange år. Bagsiden af medaljen var at varmeanlægget var ret kompliceret og krævede teknisk indsigt.”, fortæller Per.

I dag har de både solvarme via solfangere på taget, de har solcelleenergi og nu har de altså også en DVI luft-til-vand-varmepumpe, hvilket de glædes over: “Det kan man hurtigt vænne sig til”, siger en smilende Per

Per er også ekstra glad for at slippe af med en efterhånden lang tjans som fyrbøder: “Jeg kan da mærke den forskel, at jeg ikke er fyrbøder mere” (..) ”man får tid til en masse andre ting”.

Knalddygtige teknikere i Jysk Varmepumpesalg

Per udtrykker også en stor tilfredshed med Poul Pedersen fra Jysk Varmepumpesalg: “Poul foreslog en meget simpel løsning, hvor vi stadig kunne beholde vores solvarmeanlæg, og varmepumpen styrer det hele. Det er til at finde ud af! Under montagen blev der fjernet en masse overflødig rør og ventiler, så nu er fyrrummet klar til en masse salgsfremvisninger. De gjorde det til ug, det er helt sikkert”, siger en fornøjet Per.

Lokal mekaniker fortalte om den gode service i DVI

Parret fra Ferslev vidste godt, at der skulle ske nogle ændringer, men det var først da den lokale mekaniker fortalte om hans varmepumpe, at de fik øjnene op for DVI. “Han havde fået installeret en varmepumpe og sagde, at det var alletiders, og at han ikke skulle røre en finger - det kører bare”, fortæller Per om mekanikerens anbefaling

Pæn varmepumpe, som er utroligt støjsvag

Foruden installationen har parret også kun lovprisende ord at sætte på deres nye varmepumpe: “Vi er særdeles tilfredse med udedelen. Den siger næsten ingenting”, siger Per om varmepumpens udedel, hvortil Annelise tilknytter: “(..) og beholderen (kabinettet red.) er da meget pænere at se på, end en hvid olietønde, som var der før - så det er helt perfekt”.

Én fordel fylder mest

Den største fordel ved købet af parrets nye varmepumpe er dog ikke til at skyde igennem:

“Vi skal jo have huset sat til salg til næste år, så der skulle en varmekilde ind, som kan passe sig selv og stadigvæk suppleres af energien fra solen”, siger Per, som sammen med Annelise vil sælge grundet parrets modne alder. ”Unge børnefamilier, hvor begge går på arbejde, vil have noget simpelt, og det er det virkeligt blevet nu!”

Slutteligt bliver de begge spurgt, om de kunne finde på at anbefale Jysk Varmepumpesalg og DVI Varmepumper til andre: “Ja, absolut da – det er helt sikkert”, siger Per, mens Annelise muntert runder af: “Ja, det skulle vi have gjort for mange år siden.

Varmepumpe ved Per og Annelise


Forhandler:

JVS varmepumpesalg
Jysk Varmepumpesalg
v./ Poul Pedersen

Blåkildevej 31
9510 Arden
Tlf.nr.:  6061 1954

Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler