Vi har stort fokus på at sikre hurtig levering, og tilbyder lige nu følgende leveringstider:
Luft/vand varmepumpe: Ca 2 uger - Jordvarme: Ca 2 uger. Enkelte størrelser dog med hurtigere levering

H. Kirch gav os mere tid og færre bekymringer

Fik mere tid og færre bekymringer

Fik varmepumpen i august - det er allerede et kæmpe hit”. Sådan fortæller Silje, der bor med manden Lars og deres snart 2-årige datter på et nedlagt landbrug i Skarp Salling.

I august 2019 fik Silje og Lars deres nye luft-til-vand-varmepumpe fra DVI Energi. Allerede tre måneder senere fortæller de, at varmepumpen er et kæmpe hit i den lille familie. “Bare det at der er varmt hele tiden, er en luksus”, fortsætter Silje.

Lars og Siljes første møde med DVI varmepumper var gennem Siljes forældre, der allerede havde haft stor succes med og glæde af løsningen, hvilket Silje uddyber: “De har haft varmepumpe gennem fem vintre, og det har fungeret. Vi kunne ligesom også se, hvad deres strømregning endte med - så var det lidt nemmere at lave en copy-paste”.

Selvregulerende varme sparer tid og bekymringer

Da Silje og Lars købte deres nye hjem, var det med et forholdsvis nyt fastbrændselsfyr, og de oplevede hurtigt, at det ikke var optimalt med et spædbarn. “Der skulle vi fyre syv gange om dagen. Det passede ikke mega godt med at have en lille datter og 37 timers arbejde”, erfarer Silje, som også peger på, at det ikke var optimalt at skulle lægge deres datter for at hente brænde, fyre op og komme ind igen og lugte af røg.

Derfor har en DVI varmepumpe også hjulpet parret. “Med brændselsfyr var der altid høj varme på hele tiden jo - nu vi har fået pumpe, så den slår selv fra” siger Lars, hvortil Silje supplerer: ”Så vi laver heller ikke noget spildvarme, som vi ikke får brugt”.

Det tog kun 3 mænd 3 dage at installere

Mens Lars viser de store forandringer, der er sket i det forhenværende fyrrum, fortæller han, at det kun tog VVS’eren og DVI-forhandleren, H. Kirch og Søn ApS, 3 dage og 3 mænd at installere familiens nye DVI varmepumpe. Hertil tilføjer han, at selve leveringen fra DVI var upåklagelig: “Fragtmanden havde sat den (varmepumpen red.) inde i laden, så det var også super service fra DVI jo”.

Naturligt og neutralt design

Til spørgsmålet om, hvad parret synes om varmepumpens udseende, kalder Lars deres luft-til-vand-varmepumpe rigtig naturlig, og Silje tilføjer, at den samtidig er fint neutral.

Investering i fremtiden

Silje og Lars kalder deres nye varmepumpe en investering i fremtiden: “Det var en beslutning med tanke om, at vi nok skal bo her de næste 30 år”, fortæller Silje, der er glad for, at de har taget beslutningen nu og ikke senere. Lars opridser også slutteligt de vigtigste grunde til, at de har valgt varmepumpen: “De store hovedpunkter er jo - fremtidssikret, at skåne naturen og så tid”, siger Lars og lægger stort tryk på tid, som en af de altafgørende fordele ved varmepumpen. Parret mener netop, at en overskyggende fordel helt sikkert er den ekstra tid, de får og de færre bekymringer. Tid, som de hellere vil bruge sammen med deres datter.

Vi kan i hvert fald anbefale det til andre børnefamilier også - for det fungerer”, forklarer Lars.

Der er ingen tvivl om, at familien fra Skarp Salling er glade og tilfredse med, at de valgte at få en varmepumpe fra DVI.

Varmepumpe ved lars og silje


Forhandler:

vvs h kirch og søn

H. Kirch og Søn ApS
Hegnet 5
9670  Løgstør
Tlf.nr.:  4086 0871

Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler