OB4A6870
Din garanti for et bedre resultat.

Køb af varmepumpe – trin for trin.

DVI og vores dygtige forhandlere er med dig hele vejen – fra rådgivning til installation og drift. 

Varmepumper er for mange vejen mod en mere bæredygtig og økonomisk opvarmning af boligen, men købsprocessen kan virke overvældende. Hos DVI har vi fuld forståelse for dette.

Vi er derfor dedikerede til at guide dig trygt gennem hele processen og sikre, at du får det den bedste løsning for dig og din bolig.

 

Beslutningsfasen

Trin 1.
Hvad skal du vælge?

Når du overvejer at investere i en varmepumpe, er der meget at tage højde for. Hos DVI forstår vi vigtigheden af en velinformeret beslutning, når det gælder en effektiv og holdbar løsning. Derfor står vi klar til at guide dig trin for trin og sikre, at du træffer den bedste beslutning for dit hjem, dine behov og din økonomi.

Vi tager højde for din nuværende opvarmningsform, boligens størrelse, dit forbrugsmønster og gældende energipriser. Dette trin giver os fuld forståelse for dine unikke behov, og det giver dig et klart billede af, hvordan en varmepumpe vil kunne gavne din økonomi. Uanset om du overvejer luft til vand eller jordvarme.

Vi informerer dig også om tilskudsordninger og finansieringsmuligheder, der kan hjælpe med at lette den økonomiske byrde ved investeringen. Der er nemlig flere muligheder for tilskud, der kan gøre din investeringen i grøn energi mere overkommelig.

Købsprocessen

Trin 2.
Valg af forhandler. 

Når du har taget det første skridt og besluttet dig for at investere i en DVI-varmepumpe, så er det tid til at vælge forhandler. Vores forhandlere er fagkyndige VVS-installatører, og der over 200 i Danmark at vælge imellem. Din valgte forhandler foretager herefter en besigtigelse af din bolig. Dette trin er afgørende, da det fører til udformningen af den mest effektive og driftssikre varmepumpeløsning. 

Under besigtigelsen vil forhandleren få indsigt i boligens specifikke egenskaber og vurdere hvordan disse kan påvirke varmepumpens installation og effektivitet. Der vil blive taget højde for faktorer som boligens størrelse, isoleringsgrad og eventuelle eksisterende varmesystemer. Med nøje dimensionering og præcis prisfastsættelse, er du klar til at fortsætte med installationen. 

Installation

Trin 3.
Installation af din varmepumpe.

Når du er blevet guidet kyndigt gennem valg af varmepumpe og dimensionering, er det tid til at installere din varmepumpe. Denne fase er lige så vigtig som de foregående, og hos DVI er vi opsatte på at sikre dig en grundig og professionel installation.

Når du er klar til installation, vil du sammen med den valgte DVI-forhandler arrangere dato og tid for installationen. Din nye DVI-varmepumpe vil nu blive installeret med størst mulig præcision og ekspertise - og med din boligs unikke karakteristika for øje.

Forhandleren vil også gennemføre en omfattende kvalitetssikringsproces for at sikre, at varmepumpen fungerer som den skal, og at den opfylder alle relevante sikkerhedsstandarder. Når installationen er fuldført, vil du modtage en grundig gennemgang af dit nye system samt tips til, hvordan du får mest muligt ud af din investering.

Vi forstår, at det kan være en stor overgang at integrere en ny varmepumpeløsning i din bolig. Derfor står vi ved din side hele vejen og sikrer, at hver del af installationsprocessen lever op til den høje standard, som du kan forvente fra DVI. Med din nye luft/vand-varmepumpe installeret og klar til brug, kan du nu se frem til mange år med økonomisk og miljøvenlig opvarmning.

Drift

Trin 4.
En holdbar løsning.

Som det sidste og afgørende trin i købsprocessen, sikrer vi os, at du forbliver tilfreds med din investering på sigt. Vi tilbyder dig en omfattende serviceaftale, som forlænger din varmepumpes levetid og minimerer risikoen for driftsproblemer. Tegner du en serviceaftale, sørger vores serviceteknikere for det årlige eftersyn og står til rådighed året rundt.

Når din DVI-varmepumpe er installeret og i drift, anbefaler vi regelmæssige servicebesøg for at opretholde optimal præstation og forlænge varmepumpens levetid. Ved det årlige eftersyn inspiceres din luft/vand-varmepumpe, så al mekanik samt indre dele får en grundig gennemgang. Pumpens fordamper og kondensator kontrolleres, og alle indvendige filtre og komponenter bliver tjekket, renset og smurt. Anlægget tjekkes desuden for eventuelle lækager af kølemiddel og justeres efter behov. 

I tilfælde af eventuelle udfordringer eller tekniske problemer er vores kundeservice kun et opkald væk. Vi forstår vigtigheden af en pålidelig opvarmningsløsning, og derfor er vores serviceteknikere klar til at rykke ud for at afhjælpe ethvert problem, der måtte opstå.

Med DVI får du ikke bare en førsteklasses varmepumpeløsning; du får også en betroet partner i din stræben efter en mere energieffektiv og miljøvenlig bolig. Vi forpligter os til at sikre, at du får fuldt udbytte af din investering - både nu og på sigt.