Vi har stort fokus på at sikre hurtig levering, og tilbyder lige nu følgende leveringstider:
Luft/vand varmepumpe: Ca 1 uge - Jordvarme: Ca 1 uge. Enkelte størrelser dog med hurtigere levering

Topcoat Skagen kunne se fordele for både økonomi og klima

Topcoat Skagen har i årevis haft fokus på, at deres produkter og ydelser fremstilles med grøn omtanke, og traf derfor en grøn beslutning om at konvertere gasvarme til en 100% eldreven varmepumpeløsning i de haller, hvor de lakerer komponenter til vindmølleindustrien.

Anvendelsen af eldrevne varmepumper er et vigtigt element i at nå det energipolitiske mål om udfasning af de fossile brændsler - og en udskiftning af Topcoat Skagens gaskedel resulterede i årlig CO2-reduktion på 61,8 ton.

Finansiel rygstøtte fra Energistyrelsens erhvervspulje
En af de ting, som ofte er med til at presse tilbagebetalingstiden helt i bund, er et tilskud fra Energistyrelsens erhvervspulje.
Topcoat Skagen fik 180.000 kr. til varmepumpeprojektet fra Energistyrelsen. Medregnet Topcoat Skagens faktiske varmereduktion på hele 65%, giver det en tilbagebetalingstid på mindre end 4 år.
Kombineret med varmepumpeløsningens lange levetid - og udsigten til øgede afgifter på forbruget af fossile brændstoffer - giver det sund fornuft på bundlinjen. Fra fjerde år, er det ren gevinst for Topcoat Skagen at varme med varmepumpeEstimeret årlig besparelse
0,-
Vejledende beregning
Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler