Vi har stort fokus på at sikre hurtig levering, og tilbyder lige nu følgende leveringstider:
Luft/vand varmepumpe: Ca 1 uge - Jordvarme: Ca 1 uge. Enkelte størrelser dog med hurtigere levering
 • Grøn opvarmning
  på et helt nyt niveau

De grundlæggende principper og fordele ved en luft til vand varmepumpe fra DVI

En teknisk og økonomisk fordel
Varmepumpeanlægget færdigkonstrueret på fabrik, og leveres som en plug and play løsning. Konceptets grundsten af 40 kW varmepumpemoduler, specialdesignede akkumuleringstanke og al nødvendig installationsteknik - alt sammen leveret som én færdig enhed. Det sparer dyre installatørtimer og reducerer samtidig risikoen for fejl og behovet for fremtidig vedligeholdelse.

Fleksibel og fremtidssikret
Hybridanlæg er en installationsform med en lav investeringsomkostning, og både økonomiske og CO2-mæssige besparelser. DVI´s varmepumpestyring tilpasser automatisk suppleringsvarme fra eventuel olie, gas, biobrændsel eller el-varme. Hybridløsninger kan også laves med to grønne varmekilder. Her kan varmepumpen eksempelvis fungere som suppleringsvarme til solpaneler.

Støjsvagt med et smukt afbalanceret ydre
DVI varmepumper er skabt med funktionalitet og holdbarhed for øje, og matcher samtidig behovet for et støjsvagt og æstetisk design. Det klimarigtige valg gøres til det lækreste valg med et minima- listisk og tidløst design. En særlig støjsvag ventilator reducerer turbulens og lyd, og sikrer muligheden for installation i lydfølsomme områder.

Ubesværet support og fjernstyring
Med mulighed for internetopkobling på styringsenheden får du sikker og pålidelig overvågning af din varmepumpe. Herunder varmepumpens drift, snavsefiltres tilstand, anlægstryk, afgivet effekt mv. Der er mulighed for remote indstilling af din varmepumpe, eksempelvis justering af driftsparametre og udlæsning af fejl.

Varmtvandsprioritering
Varmepumpens styring er forberedt til at prioritere produktion af varmt brugsvand. Dette har især betydning i idrætshaller, institutioner og andre bygninger med et højt varmevandsforbrug. Varmtvandsprioritering giver varmepumpen de bedst mulige arbejdsforhold, og derved også den lavest mulige varmeudgift.

Derfor skal du vælge Dansk Varmepumpe Industri
 • Mere end 40 års erfaring
 • Designet og produceret i Danmark til det danske klima
 • Suveræn support
 • Vagtordning

Anlægget leveres med

 • Ét sæt frem og retur centralvarme.
 • Én fælles 400 V tilslutning.

 

Unikke egenskaber og muligheder
 • Varmeoptag i luft: Varmeoptag gennem udeluft ned til -20 gr. C eller genvinding af procesvarme.
   
 • Varmtvandsprioritering: Via tre-vejs ventil prioriteres varmt brugsvand. Funktionen kan også anvendes til anlæg med flere temperaturer.
   
 • Varmeanlæg forsyner radiatorer, gulvvarme, varmeflader i ventilation, strålevarme eller procesanlæg.
   
 • Kapacitetsregulering: I anlæg med flere kompressorer regulereres varmeeffekten i op til 5 trin (LV200) samt en trinløs regulering af evt. suppleringsvarme via 3-vejs shuntventil.
Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler