Grøn omstilling – produceret i Danmark
  • VARMEPUMPER FRA DVI ENERGI
    Dansk håndværk & design

  • Klimavenlig varme dvi varmepumpe

    Klimavenlig varme

    Dansk produceret

  • Spar penge med DVI energi

    Spar 50%

    på varmeregningen

  • Luft-vand-varmepumpe fra DVI Energi

    Shhhh....

    Kan du heller ikke høre den?

Persondatapolitik


Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvad bruger vi dem til?

Når du besøger hjemmesiden, har du mulighed for at afgive oplysninger om dig selv og din bolig. Det gælder, når du udfylder en formular for at:

  • blive kontaktet af os eller en forhandler
  • få tilsendt materiale

Vi bruger kun de personoplysninger, du giver os, til det formål, du afgiver dem til.  

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er relevant i forhold til det formål, du har afgivet dem til.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Beder du om at blive kontaktet af en af vores forhandlere, videregiver vi dine kontaktoplysninger til den eller de forhandlere, der ønsker at kontakte dig. Vi giver ikke dine oplysninger videre til andre.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret at gøre indsigelse mod vores behandling af dem, at få dem rettet, hvis de er ukorrekte, at få dem udleveret og at få dem slettet.

Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller mail.

Du har til hver en tid ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

Kontakt os

DVI Energi er dataansvarlig for alle oplysninger, indsamlet på denne hjemmeside. Du kan altid kontakte os med spørgsmål og ønsker.

 

DVI Energi A/S

Industrimarken 2C

9530 Støvring

 

Tlf.: 9835 5244

info@dvienergi.com

Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler