• DVI energi

  DVI Energi

  Dansk håndværk & design

DVI Energi A/S

Grøn omstilling - produceret i Danmark
 

Hos DVI Energi A/S har vi mere end 40 års ekspertise med udvikling af varmepumpeløsninger af højeste kvalitet fra vedvarende energikilder til både private og erhvervskunder.

 • En grønnere måde at tænke energi på


  DVI Energi har fokus på varmefremstilling, der skal være både økonomisk attraktivt og klimavenligt. Men en varmepumpe fra DVI er mere end det.

  Vores løsninger er udviklet til den moderne dansker og professionelle virksomhed, der også stiller krav til æstetik, lyddesign og driftssikkerhed med en minimal arbejdsindsats i hverdagen.

Vores faglighed er din sikkerhed


Vi har udviklet løsninger til opvarmning med vedvarende energikilder siden 1979.
Vores medarbejdere er specialister med en unik know-how.


VI har været her i 40 år, og vi er her også i morgen. 

 • En kompetent
  samarbejdspartner

  Hos DVI Energi er alle eksperterne samlet et sted. Derfor kan vi rådigive i dimensionering og anlægsopbygning, uanset om du er installatør, rådgiver eller bygherre.

  Vi er eksperter i at konfigurere den optimale løsning til både opvarmning og varmt brugsvand af enhver situation.
   

  Kontakt os

 • Dansk håndværk & design

  Vores varmepumper udvikles, designes og produceres i vores faciliteter i Sørup syd for Aalborg.

  Her arbejder vores kompetente ingeniører og håndværkere hver dag på at udvikle, forbedre og forny vores varmepumpeløsninger med tanke for kvalitet, design og omtanke for vores klima og næste generation.

 • Klimapioneeren


  Historien om DVI Energi begynder i 1970’erne - årtiet, hvor en begyndende bekymring for miljøet, frygten for atomkrig og en spirende omstilling til vedvarende energi optog mange.

  Det gjaldt også den unge Henning Pallesen. Han fik ideen til opvarmning med vedvarende energikilder fra en artikel om mælkekøling i et fagblad for landmænd. Kombineret med en glødende interesse for termodynamik og gode råd på Hjallerup Marked førte det udviklingen af den første varmepumpe – i et hønsehus.

  Læs hele historien om Henning og DVI Energi

Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler