Vi har stort fokus på at sikre hurtig levering, og tilbyder lige nu følgende leveringstider:
Luft/vand varmepumpe: Ca 1 uge - Jordvarme: Ca 1 uge. Enkelte størrelser dog med hurtigere levering
 • dvi opvarmning

  Opvarmning

  med vedvarende energikilder

 • økonomisk opvarmning

  Økonomi

  bæredygtighed

 • co2 besparelse

  Mindre CO2

  Lavere varmeudgift

Varmepumper i sin helt egen klasse

Et anlæg fra Dansk Varmepumpe Industri er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover. Samtidig får du et anlæg med meget lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse.

Luft til vand varmepumper  |  Højeffekt varmepumpecentral

 

Kompetent samarbejdspartner

Dansk Varmepumpe Industri projekterer og leverer systemer, der er optimeret til individuelle kunder. Vi ved, at det er en længere proces at få installeret varmepumper på en arbejdsplads.

Det handler både om behov, plads, kapacitet og om at finde ud af, hvad der er muligt og mest optimalt. Vi er eksperter i at dimensionere og konfigurere den optimale løsning til enhver tænkelig bygning – både til opvarmning og køling af bygninger samt varmt brugsvand.

Efterspørgslen og behovet for varmepumper har aldrig været større
Som en af de mest bæredygtige og omkostningseffektive opvarmningsformer har luft-vand varmepumpen en stor rolle i virksomheders grønne omstilling.

Ansvar for klima
Med et fremtidsfokuseret og miljøeffektivt varmesystem er virksomheder aktivt involverede i at beskytte miljøet og naturressourcerne.

Økonomiske besparelser
Varmepumper er kendt for deres enestående effektivitet, driftssikkerhed og lave energiforbrug, hvilket er med til at sænke energiomkostningerne markant.

Pålidelig vedvarende varmekilde
Ekstremt svingende og høje energipriser giver en stigende uforudsigelighed. Kravet om mere effektiv teknik bliver større, og varmepumpen er det nye og sikre alternativ til fossil opvarmning.

 • Ekspertise og rådgivning

  DVI tilbyder innovative løsninger til mange industrier, applikationer og bygningstyper. DVI er eksperter i at dimensionere og konfigurere den optimale løsning til enhver tænkelig bygning og opvarmningssystem – både til opvarmning og varmt brugsvand. Der er således mulighed for at opvarme såvel skoler, butikker, produktionsfaciliteter, højhuse, hoteller, campingpladser mv.

  Med andre ord, vi har den nødvendige ekspertise til at rådgive dig om den varmeløsning, der passer lige præcis til dig og dit projekt. DVI er med dig hele vejen – lige fra den indledende rådgivning til installation og de årlige servicetjek.

   

 • Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

 • Alt tekst - Grøn plante i glas
Konvertering til varmepumpeteknologi er en vigtig brik i My Garages strategi

En energieffektivitet, der også kan læses på bundlinjen

My Garage har med varmepumper opnået større driftssikkerhed, og samtidig reduceret energiforbruget. Energibesparelsen sænker den årlige CO2-udledning, og giver også økonomiske fordele.

Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler