bliv forhandler af varmepumper
 • bliv forhandler af varmepumper

Ny forhandler?

 

DVI Energi søger dygtige forhandlere, som gerne vil vækste indenfor varmepumper.

I DVI Energi møder du kun medarbejdere med passion og erfaring med varmepumper.
V
i er alle håndværkere og har derfor stor forståelse for din dagligdag.

 

Vi sælger kun direkte til forhandlere.

Det betyder, at du altid vil opleve en stærk support.
Vi er med i salgsfasen. 

Luft/vand og jordvarmepumper fra 5 – 200 kW

Udviklet og bygget i Danmark

 

varmepumper i danmark

 

 - Bygget til det danske klima
- Konstrueret af standardkomponenter til mange år drift
- Kompakt og anderledes design, som skiller sig ud fra mængden
 - Falder naturligt ind med omgivelserne
 • DESIGNET OG PRODUCERET I DANMARK

  DVI varmepumper produceres i vores faciliteter i Sørup, syd for Aalborg. Her arbejder vores kompetente medarbejdere hver dag på at udvikle, forbedre og forny vores varmepumpeløsninger med tanke for kvalitet og design, samt omtanke for vores klima og næste generation.
   

  UNIK OPBYGNING OG DESIGN

  Varmepumper fra DVI Energi er unikke i opbygning og design. Varmepumperne er udviklet specielt til det danske klima, der stiller store krav til materialevalg og styring. For eksempel er vores udedel beklædt med et kvalitetskabinet, der er fremstillet i pulverlakeret søvandsbestandigt aluminium. Dette er den mest holdbare løsning, også til kystnære områder. Et andet eksempel er at al vores el-styring og effekt er placeret i indemodulet, da vi ved at elektronikprint placeret i udedele ikke holder i mange år i det fugtige, saltholdige danske klima.

 • skjult varmepumpe
KUNDEN BESTEMMER, HVOR DEN SKAL STÅ
 

Konstruktionen med den runde fordamperflade betyder, at der ikke er nogen tekniske krav til, hvor og hvordan varmepumpen skal placeres.

Det bløde og runde design betyder, at varmepumpen let falder i et med omgivelserne, så den ikke virker så bastant som de traditionelle firkantede varmepumper.

Den kan selvfølgelig også placeres op af en husmur som de traditionelle firkantede varmepumper.

- Nem at placere i tæt lav bebyggelse med krav til lyd
- Varmepumpens design tillader placering lige hvor du ønsker
- Kan graves ned, for mindre lyd og fysisk fremtoning
 • EKSTREM STØJSVAG

  Takket være varmepumpens unikke, runde design sendes den i forvejen lave lyd op i luften i stedet for vandret. Kompressoren i bunden af varmepumpen, som typisk placeres under jordhøjde, sikrer, at støjen fra kompressoren ryger direkte ned i jorden. Dette giver en væsentlig reduktion i lydbilledet.

  Indedelen har ligeledes et meget lavt lydtrykniveau, da den kun indeholder cirkulationspumper og andre næsten lydløse komponenter.

BETJENING SOM DU OG KUNDEN KAN FINDE UD AF

- Fjernsupport og betjening via internettet

- Simpel og billig installation

- Minimum af mulighed for fejlmontage

- Pladsbesparende indmodul med indbygget buffer, varmtvandsbeholder, pumper osv.

BØVLFRI BETJENING

DVI’s varmepumpe er forsynet med en simpel intelligent styring, hvor al betjening foregår på et indbygget touchdisplay, på dansk sprog og i tekst, så man kan læse sig frem til hvad man skal gøre. Dejligt for teknikeren, og slutbrugeren!
 

UNIKT VARMTVANDSSYSTEM

DVI’s varmepumpe har et unikt varmtvandssystem. Varmepumpen indeholder ikke en traditionel varmtvandsbeholder, som giver mulighed for de sundhedsskadelige legionellabakterier. I stedet er varmepumpen forsynet med en gennemstrømsvarmeveksler, som først opvarmer vandet, når det forbruges. På den måde er du sikker på, at du altid har friskt varmt vand.
 

SMART CONTROL

Alle vores varmepumper kan opkobles til nettet via vores SmartControl system, som giver kunden mulighed for at overvåge og fjernbetjene deres varmepumpe, men det giver også dig som installatør adgang til varmepumpen, og dermed mulighed for at hjælpe kunden uden at skulle ud og køre. Vores teknikere hos DVI har også adgang til varmepumpen og kan justere og tilpasse stort set alt, som hvis de stod ved varmepumpen. Det er god service!

unikt varmtvandssystem
 • NEM, ENKEL OG BILLIG INSTALLATION

  Anlægget har indbygget akkumuleringstank og varmtvandsbeholder med høj tappekapacitet. Det gør montagen let og enkel, og der skal ikke afsættes ekstra plads til eksterne tanke, pumper og rørføring i din bolig.

  Du kan sågar bestille varmepumpen med indbygget el-bimåler, så du ikke skal have elektrikeren til at indbygge den i bygningens eltavle.

  Der skal ikke etableres reparationsafbryder ved udedelen, da elforsyning af denne kommer via kabelkit fra indedelen.

  Varmepumpen kører on/off styring, hvilket betyder, at der heller ikke skal etableres ekstraordinært AC/DC relæ foran varmepumpen.

  Det betyder, at installationen er enklere og dermed billigere end mange andre varmepumper, faktisk op til 10.000 kroner!

KOM PÅ BESØG OG SE VORES PRODUKTER

Det er tilladt at se med fingrene 😊

 • VI ER ALTID KLAR

  Vi stiller unikke hjælpeværktøjer stilles til din rådighed - og vi står altid klar til at hjælpe. Har du eller din kunde spørgsmål eller brug for hjælp vedr. vores varmepumper? Så er vi tilgængelig både hverdage, weekend og på helligdage.

   

  NORDJYSKE EJERE

  Dansk Varmepumpe Industri har eksisteret siden 1979. Fokus har altid været på at udvikle holdbare kvalitetsprodukter med lang levetid. I 2009 købte den lokale el-forsyning DVI Energi, og i 2018 fik fabrikken nye private Nordjyske ejere. Markedet har taget godt imod de nye ejere, og vi har flere forhandlere end nogensinde. Vi sælger flere og flere varmepumper til glade boligejere i hele Danmark.

KOM GODT FRA START

Hvis du vil høre om hvad vi tilbyder vores forhandlere, så er vi klar til dialog.

Ring eller mail, eller send forespørgsel og vi vender straks tilbage.

 • Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af DVI Energi og høre mere om mine muligheder

 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   

  Tilmeld dig på følgende link (åbner i nyt vindue)

   

  Tilmeld dig her

Interesseret? klik her og bliv kontaktet af en forhandler